Pre Vás a Vašu nehnuteľnosť urobíme vždy viac

RE/MAX Svet realít je realitná kancelária, ktorá poskytuje komplexné služby pri kúpe, predaji a prenájme nehnuteľností v regióne Senec, Pezinok, Trnava a Bratislava. Radi Vám:
  • zodpovieme Vaše otázky ohľadom nehnuteľnosti
  • pomôžeme Vám reálne ohodnotiť nehnuteľnosť
  • budeme inzerovať Vašu nehnuteľnosť v celoslovenskej databáze RE/MAX a na ďalších realitných portáloch
  • vypracujeme všetky potrebné právne dokumenty
  • vybavíme kataster za Vás

V prípade hypotéky poskytneme potrebné informácie, pomôžeme sprostredkovať hypotéku a znalecký posudok.

Mgr. Anna Firtová
Majiteľka kancelárie

Sme SPOĽAHLIVOSŤ, sme SKÚSENOSŤ, sme ÚSPORA ČASU, sme LEPŠIA CENA, sme PORADENSTVO, sme ISTOTA, sme DÔVERA, sme ODBORNOSŤ

VAŠE NÁZORY Spokojní zákazníci

  • Lubos Vahulic

    Lubos Vahulic

    Super spolupráca, šikovný prístup, všetko išlo ako po masle
  • Iveta Hronska

    Iveta Hronska

    Kupovala som byt cez pani Firtovu a mozem len vrelo odporucat. Skvele vedomosti o trhu a aktualnej situacii. Vsetko prebehlo velmi hladko a bezproblemovo.
  • Andrea Holovacova

    Andrea Holovacova

    Pani Kováčová je najlepšia maklérka s akou som sa kedy stretla. Nehnuteľnosť som predávala vyše pol roka cez inú realitnú kanceláriu. Po tom, ako som dostala referencie na pani Kováčovú, neváhala som a realitnú kanceláriu som zmenila. A nič lepšie som nemohla spraviť. Kupcov mi našla do jedného týždňa od zverejnenia inzerátu. Profesionálny a ľudský prístup, kvalitné služby a celý priebeh od prvého stretnutia až po odovzdanie domu novým majiteľom bol absolútne bezproblémový. Pani Kováčovú by som odporúčala absolútne každému, kto zvažuje predaj nehnuteľnosti.

  • katarina pundzakova

    katarina pundzakova

    Pani Firtova, vdaka ze este existuje clovek ako Vy! Ste uzasne ludska, profesionalne nieje jedna vec ktoru by som vytkla. Vzdy vsetko bolo tak ako ste povedali.. dodrzanie terminov, promptna komunikacia, skusena s velkym prehladom.. len ta najlepsia skusenost!!!
    Dakujeme za krasny domcek ktory ste nam nasli.
    Ostrihonovci :)
  • Jozef Mikulec

    Jozef Mikulec

    V tejto realitnej kancelárii pracujú profíčky, ktorým sa dá dôverovať. Nám sa venovala osobne pani Kováčová, urobili sme už dva obchody a boli sme veľmi spokojní. Odporúčam vrelo.

  • Juraj Jendrišák

    Juraj Jendrišák

    Mimoriadne kvalitný servis Martiny Kováčovej. V tejto neistej dobe, náročnej na predaj nehnuteľností, zohnala kupujúceho a dohodla kúpu za 1 týždeň. Naozaj, výborná práca. Kupoval a predával som už viac nehnuteľností, ale musím povedať, že skúsenosť s p. Kováčovou bola jednoznačne najlepšia. Ak by sme sa opäť niekedy "motali" okolo obchodu s realitami, tak jedine s ňou. A rovnako odporúčame každému známemu. Výborná práca, ďakujeme :)

  • Peter Kiska

    Peter Kiska

    5 hviezdičiek
  • Klaudia Hudáková

    Klaudia Hudáková

    Recenzie nezvyknem pisat. Ale teda teraz musim. Neskutocne velke podakovanie patri pani Evelin Halacovej, ktora mi predavala byt. Bolo to tak neskutocne perfektne, ze mi je za nou teraz (po samozrejme uspesnom predaji) aj smutno :) Kto je “lakomy” dat realitnej kancelarii proviziu z predaja by si to mal raz sam vyskusat. Ja som sa nemusela starat absolutne o nic. Nebola som pritomna pri obhliadkach, vsetko som zverila pani Evelin. Po predaji bytu mi dokonca bola z bytu vyzdvihnut veci, ktore novi majitelia nepotrebovali, uschovala mi ich u seba doma na dlhsiu dobu, pokial som nemala cestu. Riesila za mna neprijemnosti, ktore sa vzdy vyskytnu s potencionalnymi zaujemcami. Ak by som do buducna riesila cokolvek s realitami, tak si ju osobne vyziadam, aj keby to bolo mimo SC okresu. DAKUJEM!!!!
  • Milan oravský

    Milan oravský

    Na tuto RK som sa obratil v obdobi rychlo meniaceho sa trhu, vysoko si cenim profesionalny pristup pani Mgr.Firtovej. Po analyze osobitosti lokality realne nastavila vsetky parametre. Obhliadky nehnutelnosti, kompletny pravny servis, bezproblemovy prepis energii bez nutnosti mojej fyzickej ucasti, komunikacia s katastrom a vsetky dalsie nalezitosti sa jej zasluhou realizovali profesionalne a nacas. Korektna , bezproblemova komunikacia. Mozem len a len odporucat
  • Peter Jankech

    Peter Jankech

    Keď človek robí svoju prácu srdcom. Asi tak by som začal feedback na služby pani Kováčovej. Prístup bol skutočne profesionálny, všetky otázky boli zodpovedané, a tak kúpa domu bola pre nás veľmi príjemným procesom, ktorý pani maklérka držala pevne v rukách. Jej služby môžeme len odporučiť, či už uvažujete nad kúpou alebo predajom. Aj touto cestou by sme sa jej chceli poďakovať za jej čas , ochotu a nový domov, ktorý si neskutočne užívame. Ďakujeme celej RK.
  • Peter Gajdosik

    Peter Gajdosik

    Profesionálny prístup REMAX Senec nám už opakovane priniesol bezproblémový predaj a nákup nehnuteľnosti.
    Pani Mgr. Firtová, so svojim profesionálnym prístupom, znalosťou trhu s realitami, jemnocitom pre potreby predávajúcich a ľudským prístupom so zdravým rozumom pri riešení komplikácií, príjemne viedla celý proces predaja nehnuteľnosti od nafotenia reality, cez obhliadky záujemcov, samotný predaj až po odovzdanie novému majiteľovi.
  • Marian Smola

    Marian Smola

    Prostredníctvom tejto RK sme kupovali náš dom a hneď v úvode musím skonštatovať, že poskytnuté služby výrazne prekročili naše očakávania. Aj vysoká profesionalita, veľmi milý, nevtieravý, osobný prístup pani Firtovej prispeli k tomu, že sme sa pre dom nakoniec rozhodli. Túto úroveň si pani Firtová nastavila už pri obhliadke a udržala si ju aj v následnej komunikácii pri rezervačnej zmluve, riešení hypo úveru s bankou, kedy zabezpečila celú komunikáciu s hypo špecialistkou, cez samotný prevod nehnuteľnosti na katastri, až po okamih, kedy sme si dom prevzali od bývalých majiteľov. Celým týmto procesom nás previedla, vysvetľovala, čo nás čaká, ale aj pomáhala riešiť mimoriadne situácie, ako bola strata OP jedného z predávajúcich. Jednoznačne musím skonštatovať, že spolupráca s touto RK bola po dlhom čase ukážkou toho, ako by mali služby, za ktoré si platíme, vyzerať. Ešte raz ďakujem a teším sa na ďalšiu spoluprácu niekedy v budúcnosti.
  • Helena Vargová Kubíková

    Helena Vargová Kubíková

    Úžasný, profesionálny prístup, skvela komunikácia, vždy k dispozícii, pani Firtovú môžem len odporučiť, vidno že ju práca baví a napĺňa, dakujem krasne za Vaše služby.

  • dominika marčanová

    dominika marčanová

    Práca pani Martinky Kovacovej je opísateľna len jedným slovom - láska. Vďaka za ňu
  •  Michal Oravec

    Michal Oravec

    Maximálna spokojnosť, výborná spolupráca a komunikácia, ústretový prístup.

  • Danka Stefi

    Danka Stefi

    Pozitívne: Kvalita, Odozva, Profesionalita

    Veľká spokojnosť z mojej strany.
    Výborný a profesionálny prístup, k dispozícii, keď potrebujete, skvelá spolupráca, môžte sa spoľahnúť a dôverovať. Ďakujem Mgr. Anne Firtovej za skvele odvedenú prácu.


  • Karol Daniel

    Karol Daniel

    Pozitívne: Profesionalita

    Veľká spokojnosť s realitnou maklérkou pani Kováčovou, profesionálny a zároveň ľudský prístup, kúpa bytu bolo pre mňa stresové obdobie, vďaka RE/MAX Svet realít všetko prebehlo hladko, bez komplikácií, vždy a zrozumiteľne vysvetlili, nasmerovali a ochotne odpovedali na moje amatérske otázky a dotazy, odporúčam všetkým.


  • Igor V

    Igor V

    Pozitívne: Hodnota, Kvalita, Odozva, Profesionalita

    Vyborna skusenost s pani Annou Firtovou, bola velmi ustretova, odborne poradila aj vysvetlila a zabezpecila hladky priebeh jednania, komunikacie a naslednej kupy.


  • Martina Bruckerová

    Martina Bruckerová

    Pozitívne: KvalitaProfesionalita
    Skvelý profesionálny prístup pani Mgr. Martiny Kováčovej pri predaji našej nehnuteľnosti, za ktorý veľmi ďakujeme. Bola veľmi ochotná, všetko vysvetlila a nasmerovala nás správnym smerom, ak nám bolo niečo nejasné. Celý čas bola k dispozícii a ochotne nám odpovedala na všetky naše otázky. Určite ju odporúčame aj ďalej. Ste Topka pani Kováčová:)
  • MammaMia

    MammaMia

    Pozitívne: Kvalita, Profesionalita

    Predaj a osud svojej nehnutelnosti som vlozila do ruk p.maklerky Mgr. Martiny Kovacovej a nemohla som urobit lepsie. Jej ludsky pristup a profesionalita robia z nej maklerku nr. 1.

  • Jana Merčáková

    Jana Merčáková

    Výborná realitná maklérka, špecialistka vo svojom odbore, a navyše skvelý človek. Ďakujem pani Kováčová :-)

  • Jozef Bača

    Jozef Bača

    Predaj nehnuteľnosti prostredníctvom RE/MAX Senec bol bezstarostný. Oceňujem ich profesionálny a proaktívny prístup pri predaji a vybavovaní všetkých náležitostí.

  • Jan Sojak

    Jan Sojak

    Pozitívne: Hodnota, Kvalita, Odozva, Profesionalita

    Veľmi sme boli spokojní so službou realitnej kancelárie RE/MAX a pani Kováčovou, ktorá preukázala vysokú profesionálnu úroveň, dostupnosť v každej situácii a snahu pomôcť nám riešiť každý krok pri kúpe nehnuteľnosti. Srdečne odporúčame.


  • Milan Halač

    Milan Halač

    5 hviezdičiek
  •  Peter Tóth

    Peter Tóth

    Pozitívne: Profesionalita

    Profesionálny prístup, maximálna snaha vyhovieť klientovi aj v ťažkých covidovych časoch.
    Ďakujeme pani Kováčová

  • Nina Czókoly

    Nina Czókoly

    Pozitívne: Profesionalita

    Spokojnosť s celým priebehom obchodu, profesionalita, odporúčam a zároveň ďakujem.


  • Maki Makovec

    Maki Makovec

    Pozitívne: Hodnota, Kvalita, Odozva, Profesionalita

  • Richard Bindas

    Richard Bindas

    Pozitívne: Hodnota, Kvalita, Odozva, Profesionalita

    Vyuzili sme sluzby p. Kováčovej a vdaka jej profesionalnemu ale aj ludskemu pristupu, sa nam podarilo nehnutelnost vo velmi kratkej dobe predat aj v tejto "Covid" dobe, co je len dokazom jej flexibility, pripravenosti a ustretovosti. Sme velmi vdacni za takyto kontakt aj do buducna a urcite budeme len odporucat.


  • anna Kazimirova

    anna Kazimirova

    S priebehom vybavovania sme boli spokojní. Profesionálna a príjemná komunikácia. Niet čo vytknúť. ☺️

  • Marius Zilincan

    Marius Zilincan

    Ochotná, profesionálna, empatická

  • Lucia Nemečková

    Lucia Nemečková

    S realitnou kanceláriou sme mali vynikajúcu skúsenosť pri predaji nehnuteľnosti, ktorá bola neštandardná a jej predaj si vyžadoval nemalé úsilie a mnoho úkonov s úradmi. Bez pani maklérky Firtovej by sme len veľmi ťažko zvládli tieto úlohy. Jej profesionalita, prehľad, skúsenosti a ľudský prístup boli pre nás neoceniteľné. Ona a jej tím sú skutočne jednotkou v Senci. Ďakujeme ešte raz a úprimne odporúčame kanceláriu REMAX Senec.
  • Rita Bohonyová

    Rita Bohonyová

    Pozitívne: Profesionalita

  • Matys Rozsa

    Matys Rozsa

    Pozitívne: KvalitaProfesionalita
  • Ivan Driapsa

    Ivan Driapsa

    Veľmi oceňujeme služby Remaxu a to hlavne vďaka pani Anne Firtovej zo Senca , ktorá nám pomohla už viackrát s predajom a s kúpou bytu.
    Jej profesionalita a ústretovosť nás presvedčili o tom, že jej ostávame verní aj do budúcna.
    Vďaka pani Firtová ste jednotka v realitách.
    Odporúčam každemu Vaše služby.
  • Norika Csapaiova

    Norika Csapaiova

    Služby p. Kováčovej sme využili v krátkej dobe hneď 2 krát. Pri kúpe domu, ktorú cez RE/MAX ponúkala, so svojím kvalifikovaným a ľudským prístupom, ale aj empatickým komunikovaním nás presvedčila o svojej vysokej profesionalite. Preto sme jej po čase zverili aj predaj nášho bytu. Počas celého procesu, či predaja alebo kúpy bola vždy k dispozícii, pripravená odpovedať na naše laické otázky. Servis ktorý p. Kováčová od začiatku až po posledný krok dáva svojim klientom môžem hodnotiť iba kladne. Jej služby isto využijeme aj v budúcnosti, resp. budem kľudným svedomím odporúčať.
  • Michaela Šimúnová

    Michaela Šimúnová

    Výborna spolupráca, vždy pripravená, ochotná , profesionálna maklérka p. Firtová. Ešteraz ďakujeme za výbornú spoluprácu a prajem vám veľa spokojných zákazníkov.

  • Lucia Heráková

    Lucia Heráková

    Profesionalny pristup p. Firtovej a kvalitne sluzby. 100%-na spokojnost uz po druhy krat
  • Martina Bereczova

    Martina Bereczova

    Pani Kováčová - od prvého kontaktu po zrealizovaný predaj nehnuteľnosti - absolútna spokojnosť. Odporúčam.

  • Andrea Bonkova

    Andrea Bonkova

    S prístupom majiteľky Anny Firtovej som bola nadmieru spokojná, jej profesionálny a zároveň ľudský prístup, je určite pridanou hodnotou celej firmy. Bola počas trvania obchodu bola veľmi aktívna, ústretová a prichádzala s novými nápadmi ako obchod ešte viac zatraktívniť. Určite ju odporúčam na spoluprácu pri predaji ,alebo prenájme nehnuteľností.
  • Zuzana Klokočová

    Zuzana Klokočová

    S pracou pani Evelin Halacovej som bola nadmieru spokojna, ci uz po stranke odbornej alebo ludskej. Perfektna komunikacia a prehlad o stave predaja nehnutelnosti. V buducnosti opät rada vyuzijem jej sluzby a odporucim aj svojim priatelom a znamym.
  • Helena Ravaszova

    Helena Ravaszova

    Great experience, prompt, open, friendly 2way communication. Recommend.
  •  Zuzana Kušnierová

    Zuzana Kušnierová

    Dávam 5 hviezdičiek.
  • Borino Rendek

    Borino Rendek

    Profesionalny, nadmieru ustretovy a ludsky pristup.
    Vdaka za spolupracu.
    MR.
  • Mária Barilová

    Mária Barilová

    S pani Klačanovou sme boli veľmi spokojní. Robí svoju prácu na úrovni, vedela poradiť, vybaviť a urobiť veci aj navyše. Sme jej vďační za profesionálnu pomoc pri kúpe domu a určite by sme ju doporučili ďalším klientom :-)
  • Martina Rickerova

    Martina Rickerova

    Pani Martinku Kováčovú odporúčam všetkým, ktorí chcú predať, prenajať alebo kúpiť nehnuteľnosť. S ľudským, milým, priateľským a zároveň veľmi profesionálnym prístupom zabezpečila všetko potrebné ohľadom predaja nášho bytu. S komplexným vybavením všetkého, čo k tomu treba, sme boli nadmieru spokojní!!! Ďakujeme :-)
  • Eva Petorová

    Eva Petorová

    Poradia, pomôžu a snažia sa vyjsť v ústrety...
  • Tomas Fillo

    Tomas Fillo

    Dávam 5 hviezdičiek.
  • Marek Pasztor

    Marek Pasztor

    Som veľmi spokojným zákazníkom, cením si profesionalitu ochotu odbornosť a ľudský prístup, môžem len vrelo odporučiť.
  • Peter Mikula

    Peter Mikula

    So službami kancelárie som bol nadmieru spokojný, profesionálny prístup, rýchlo našli klienta pre nehnuteľnosť ktorú som predával a celý proces prebehol bez problémov.
  • Maroš Koník

    Maroš Koník

    Napriek kúpe pozemku na diaľku všetko prebehlo veľmi dobre. Vždy odborný, ústretový a férový prístup, príjemné vystupovanie a vysoká profesionalita. Ďakujeme pani Kamonovej!
  • Michal Zwirn

    Michal Zwirn

    Kupovali sme nehnuteľnosť na diaľku. Pani Firtová sa postarala absolútne o všetko. Neviem si ani predstaviť lepšiu starostlivosť o zákazníka. Keď budem v budúcnosti riešiť hocičo ohľadne nehnuteľností určite sa znovu obrátime na pani Firtovú.
    Veľmi pekne vám ďakujem za vašu starostlivosť.
  • Marcela Beljová

    Marcela Beljová

    Touto cestou sa chceme veľmi pekne poďakovať p.Firtovej z Remax Senec, za predaj našej nehnuteľnosti.
    Hlavne za seriózny prístup, výbornú komunikáciu, spoľahlivosť a odbornosť po každej stránke!
    Priateľský prístup a profesionalita na vysokej úrovni.
    Máme len tú naj skúsenosť a budeme odporúčať Vaše služby ďalej:)
    Prajeme veľa ďalších spokojných klientov.
    Rodina Beljová
  • Patrik Kučera

    Patrik Kučera

    Odborný prístup, príjemné vystupovanie a vysoká profesionalita. Ďakujem za spoluprácu.
  •  Ján Gabriš

    Ján Gabriš

    Dobry den,

    chcel by som velmi pekne podakovat v mene celej nasej rodiny za kompletne sluzby pri predaji bytu a kupy rodinneho domu celemu REM/AXU v Senci. Najvacsia vdaka vsak patri Pani Adelke Hirslovej, ktora svojim priatelskym a zaroven vysokoprofesionalnym pristupom bez problemov zariadila vsetko potrebne od obhliadok, podpisov zmluv az po kataster.

    Vrelo doporucujeme sluzby tejto realitnej kancelarie a Pani Adelky Hirslovej, nakolko nam usetrili obrovske mnozstvo casu/stresu s kupou a predajom nehnutelnosti a zaroven sme mali istotu, ze vsetky zmluvy su v poriadku/prekontrolovane pravnikom.

    Spokojni zakaznici Gabrisovci zo Senca :-)

  • Peter Gažík

    Peter Gažík

    Vštko išlo hladko a profesionálne, ďakujem Anne Firtovej za perfektnú prácu, určite odporúčam!

  • Jozef Sooki

    Jozef Sooki

    Maximálna spokojnosť s pani Sasinkovou. Profesionalita, ochota, informovanosť klienta o všetkom, kedykoľvek k dispozícii. Môžem len odporučiť.

  • Natalie F.

    Natalie F.

    Veľmi by som sa chcela poďakovať pani Janke Kamonovej za rýchly predaj môjho bytu. Realitku REMAX môžem iba vrelo odporúčať. Všetko prebehlo hladko a rýchlo. Ja som sa o nič nemusela starať, mala všetko pripravené, rýchlo mi našla záujemcov, vybavila obhliadky, zmluvy, kataster. Vždy bola milá, ochotná dokonca sa stretnúť aj cez víkendy. Vždy mi zodpovedala všetky otázky, bola stále dostupná a vždy okamžite reagovala. A hlavne bola veľmi príjemná a ľudská. Takže za mňa jednoznačne 5 hviezdičiek :-) Ešte raz ďakujem. Feješová

  • Michal Klco

    Michal Klco

    Velmi profesionalny pristup, cely predaj prebehol vdaka sirokym skusenostiam maklera - pani Firtovej uplne hladko a bez problemov. S predajom bytu cez tuto RK sme boli velmi spokojni. Radost spolupracovat.

  • Dusan Bahna

    Dusan Bahna

    Pani Kamonová je veľmi milá,usilovná,zodpovedná realitná maklérka ktorá nás úspešne previedla celým procesom od kúpy našej vysnívanej nehnuteľnosti a predajom starej nehnuteľnosti bez akýchkoľvek problémov,vždy ochotná pomôcť a poradiť.Môžeme len odporučiť.

  • Jozef Štefánik

    Jozef Štefánik

    Chceme sa veľmi pekne poďakovať za profesionálny a ľudský prístup pani Adele Hiršlovej z REMAX Senec. Nakoľko sme nehnuteľnosť predávali v dovolenkovom období, neustále sa snažila našu ponuku aktualizovať a hľadala spôsoby, ako by náš inzerát najviac zaujal. Po nájdení kupujúcich zabezpečila všetky nevyhnutné formality. Ešte raz ďakujeme a každému odporúčame neváhať, min.pri predaji nehnuteľnosti, s oslovením tejto RK a konkrétne pani Hiršlovej.

  • Veronika Tóthová

    Veronika Tóthová

    Vysoká profesionality, príjemné vystupovanie ... na čom sme sa dohodli, to platilo.

  • Slavka Bedlekova

    Slavka Bedlekova

    Veľmi pekne ďakujeme pani Martinke Kováčovej, ktorá nám pomohla predať pozemok za pár týždňov. Získala si nás svojou odbornou zručnosťou a 100% spoľahlivosťou. Veľmi príjemná, šikovná pani a  profesionálka na správnom mieste. Ak by sme v budúcnosti niečo podobné riešili, určite sa obrátime na pani Kováčovú znovu. Prajeme jej všetko dobré a veľa úspechov.

  • Maria LAMRANI

    Maria LAMRANI

    Pani Kamonová je profesionálna, ústretová, ľudská, ochotná a počas celého priebehu realizácie obchodu (počnúc vyhľadávaním kupujúcich, cez koordináciu a komunikáciu počas celého priebehu až po prípravu podkladov, dokumentácie a úspešné zrealizovanie) výnimočne aktívna a promptná. Osoba na správnom mieste, môžem s kľudným svedomím odporučiť !

  •  Andrej Horváth

    Andrej Horváth

    Ďakujeme pani Kováčovej za spoluprácu pri kúpe pozemku. Keď budeme niekedy potrebovať riešiť čokoľvek ohľadom nehnuteľností, určite sa na ňu obrátime opäť. Milá, ústretová, vždy šlo všetko podľa plánu tak ako sme sa dohodli, skrátka profesionálka. Ešte raz veľmi pekne ďakujeme a určite odporúčame.

  • Jozef Štefánik

    Jozef Štefánik

    Chceme sa veľmi pekne poďakovať za profesionálny a ľudský prístup pani Adele Hiršlovej z REMAX Senec. Nakoľko sme nehnuteľnosť predávali v dovolenkovom období, neustále sa snažila našu ponuku aktualizovať a hľadala spôsoby, ako by náš inzerát najviac zaujal. Po nájdení kupujúcich zabezpečila všetky nevyhnutné formality. Ešte raz ďakujeme a každému odporúčame neváhať, min.pri predaji nehnuteľnosti, s oslovením tejto RK a konkrétne pani Hiršlovej.
  • Katka Švorcová

    Katka Švorcová

    Nam byt predavala pani Mgr. Adela Hirslova. Od prveho stretnutia sme mali vyborny pocit, ze sme si zvolili prave ju. Bola s nou uzasna komunikacia, vsetky nase otazky zodpovedala obratom a odhliadnuc od toho, ci bolo skoro rano alebo neskoro vecer.
    Od zaciaku do konca sme boli maximalne spokojni. RE/MAX mozme len a len odporucat. Ak budeme znovu nieco riesit, urcite skontaktujeme opät pani Hirslovu. Pre nas je to jednoznacne PANI MAKLERKA
  • Denisa Farkasová

    Denisa Farkasová

    Chcela by som sa podakovat Mgr. Adele Hirslovej za super odvedenu pracu. Vzdy bola mila, ochotna pomoct, vybavit a poradit. Lepsiu maklerku som si ani nemohla priat. Dakujem za vsetko.
  • Erika S.

    Erika S.

    Mgr. Martina Kovacova - chcem vyjadrit nesmiernu spokojnost s pani Kovacovou z Remax-u, kedze za neskutocne kratky cas vybavila predaj nasho bytu k nasej 150 %-nej spokojnosti. Nielen ze je to cista profesionalka, ale taktiez prijemna, usmievava a optimisticka osobka, ktora aj po pracovnych hodinach odpoveda a pomaha svojim klientom. Spolupraca s nou bola neskutocne prijemna a lahka a je to clovek na spravnom mieste aj co sa profesie tyka. Malokedy stretnete tolko profesionalizmu a ludskosti v jednej osobe! Obrovitanske dakujem pani Martina Kovacova - vazim si Vasu pracu a Vas ako osobu. Rozdavate radost a pohodu, dakujem :)
  • Alena Kerteszova

    Alena Kerteszova

    Na pani realitnú maklérku Mgr. Annu Firtovú z RK REMAX sme dostali odporúčanie od iných spokojných klientov a musím iba potvrdiť, že sme urobili dobré rozhodnutie, zveriť predaj našej nehnuteľnosti práve jej. Od začiatku až po koniec všetko do detajlov dotiahnuté, profesionálny prístup, komunikácia na úrovni, expresné vybavenie, všetko na jedničku. Bola to veľmi milá spolupráca a môžeme ďalej iba vrelo odporúčať jej služby.
  • Silvia Mihalikova

    Silvia Mihalikova

    vdaka pani Kovacovej musim skonstatovat, ze realitna kancelaria REMAX funguje na profesionalnej urovni a predcila moje ocakavanie (a to sa povazujem za narocneho klienta) Vsetkym pani Kovacovu odporucam a zelam jej i nadalej vela elanu.
  • Jozef Hudak

    Jozef Hudak

    Top realitka na zapadnom slovensku. Krasne a odborne realitacky
  • Svetlana Bottlikova

    Svetlana Bottlikova

    S pracou realitnej maklerky pani Firtovej sme boli nadmieru spokojni. Kompletny servis v komunikacii s predajcom, bankou, katastrom, bytovym druzstvom a poskytovatelom energii. Od zaciatku az do konca zretelna komunikacia, profesionalny pristup a expresne vybavenie. Mozeme vrelo odporucit
  • Michal Kacani

    Michal Kacani

    Moja skúsenosť s realitnou maklérkou pani Martinou Kováčovou bola vynikajúca. Jej prístup bol maximálne profesionálny. Všetko vybavovala rýchlo a šikovne. Moja nehnuteľnosť bola špecifická a jej predaj preto trošku komplikovaný a myslím, že len vďaka p. Kováčovej sa podaril veľmi rýchlo a hladko. Navyše jej vystupovanie je veľmi príjemné a celkovo spolupráca s ňou bola výborná. Barbora Bezúrová
  • Anna Perašínová

    Anna Perašínová

    Pani Mgr. Kováčová, ďakujem Vám za profesionalitu  a rýchle jednanie.  Odporúčam všetkým!
  • Peter Ivan

    Peter Ivan

    S realitnou kanceláriou RE/MAX v Senci som prišiel do styku prostredníctvom pani Martiny Kováčovej. Jej profesionalita a hlboké znalosti predaja nehnuteľností mi zabezpečili bezproblémový predaj rodinného domu. Odporúčam.
  • Tibor Nahalka

    Tibor Nahalka

    Veľmi spokojný so spoluprácou s touto realitnou kanceláriou a konkrétne s pani maklérkou Mgr. Martinou Kováčovou. Príjemný prístup, komunikácia, a snaha vyhovieť všetkým požiadavkám.
  • David Šimko

    David Šimko

    Som narocny zakaznik, velmi narocny a detailista. Mam velke ocakavania a neraz som spolupracu ukoncil kvoli pristupu, vedomostiam alebo urovni komunikacie. v pripade p.Kovacovej som bol bol vemi milo prekvapeny, vyborna komunikacia, vysvetlovanie, trpezlivost a pristup na 1. Ak je nejaky realitny makler/maklerka ktoreho/ktoru mozem odporucat, je to p. Kovacova z REMAX Senec. Maximalna spokojnost.
  • Martin Mihalovič

    Martin Mihalovič

    Maximalna spokojnost. Za cely proces kupy nehnutelnosti sa nevyskytol ziaden problem. vsetko prebehlo hladko. Osobitne by som vyzdvihol pracu pravnicky realitky, ktora reagovala na vsetky otazky a pripomienky k zmluve extremne rychlo, a samozrejme p.Kovacovej, ktora je profesionalkou na svojom mieste.
  • JRK Objednavky

    JRK Objednavky

    Profesionálny prístup, rýchle konanie, skúsenosti.

    Veľká spokojnosť :)

  • Andrea Palacková

    Andrea Palacková

    Odporúčam
  • Jan Sokol

    Jan Sokol

    Uplna spokojnost. Od zaciatku az po koniec nakupu nehnutelnosti mali sme vsetky potrebne informacie a presne sme vedeli aky je nasledovny krok. Pani Kovacova je fakt odbornicka vo svete realit. Vsetkym odporucam.
  • Martin Bohos

    Martin Bohos

    Služby realitnej kancelárie RE/MAX Svet realít v Senci využívame opakovane a už niekoľko rokov. Tím pani Firtovej garantuje spoľahlivé a vysoko profesionálne služby, a tiež mimoriadne úspešné napĺňanie očakávaní klientov realitnej kancelárie.
  • Daniel Čech

    Daniel Čech

    Všetko klaplo ako malo, vynikajúci servis. Vďaka!
  • Kristina Gleskova

    Kristina Gleskova

    S firmou REMAX sme boli maximalne spokojni. Chceli by sme sa podakovat hlavne pani Firtovej. Nesmierne si vazime jej pomoc, ustretovost, profesionalitu a vsetky poskytnute informacie pri kupe bytu.  RK ako aj pani Firtovu urcite odporucame. :)
  • Tomáš Ritomský

    Tomáš Ritomský

    Realitnú kanceláriu na predaj bytu som si vybral kvôli silnemu postaveniu na trhu. Konkrétne som oslovil pani Firtovú na základe pozitívnych recenzií na webe. A musím potvrdiť kladné recenzie na pani Firtovú. Spolupráca bola na veľmi vysokej profesionálnej úrovni a celý predaj bytu prebehol rýchlo a bezproblémovo. Naozaj odporúčam.
  • Sona Pollakova

    Sona Pollakova

    Pri predaji bytu sme využili služby realitnej kancelárie RE/MAX. Všetko prebehlo ozaj rýchlo, hladko, bez problémov. Pani Firtová je profesionálna,  veľmi milá a ochotná zároveň. Na 100% každému odporúčam.
  • Milan Bohac

    Milan Bohac

    P. Firtová nám pomohla kúpiť náš vysnený dom. Pre jej profesionálny a zároveň ľudský prístup môžem len doporučiť.
  • Juraj Jendrišák

    Juraj Jendrišák

    S manželkou máme veľmi dobrú skúsenosť s touto realitnou kanceláriou, špeciálne s p. Martinou Kováčovou. Sprostredkovala nám kúpu nehnuteľnosti, pričom všetko prebehlo hladko. Dokonca nám pomohla vyriešiť drobné nedorozumenia v komunikácii s predávajúcim ku konečnej spokojnosti oboch strán.
    Určite odporúčame
  • Ivana Sotakova

    Ivana Sotakova

    Som velmi spokojná so službami realitnej kancelárie Remax. Mgr. Kováčová   je naozaj profesionál, ktorý nám dokázal odpovedať na všetky otázky týkajúce kúpy nehnutelnosti. Pri vybavovaní potrebnej dokumentácie zaujala naozaj seriózny a spoľahlivý prístup. V budúcnosti by sme určite pri kúpe alebo predaji nehnuteľnosti neváhali Mgr. Kováčová kontaktovať
  • Brigita Bombilaj Tanglmayerová - Sütő

    Brigita Bombilaj Tanglmayerová - Sütő

    Pri kúpe pozemku som využila služby realitnej kancelárie RE/MAX Svet realít - Senec, konkrétne maklérky pani Anny Firtovej. Aj napriek počiatočným nedorozumeniam celý obchod prebehol úspešne. Pani Firtová predviedla svoju profesionalitu a hlavne ľudský prístup ku klienotm, za čo jej veľmi pekne ďakujem a určite budem jej služby doporučovať aj svojim priateľom a známym. Prajem jej a celej realitnej kancelárii veľa spokojných klientov.
  • Martina Arnold

    Martina Arnold

    Boli sme velmi spokojny, p. Firtova je kompetentna a vedela zodpovedat vsetky nase otazky. Aj po uzatvoreni obch.zalezitosti, ked sme potrebovali pomoc, vzdy zdvihla telefon a urobila vsetko preto, aby nam mohla podat info a dobru radu. Vsetkym odporucame a mame vzdy radost, ked ju stretneme!!
    Martina a Alex Arnold, Hruba Borsa
  • Jana Klucikova

    Jana Klucikova

    Na pani Sasinkovú sme sa s manželom obrátili s prosbou o zabezpečenie prenájmu našej nehnuteľnosti po dobrej skúsenosti v minulosti. Opäť prešlo všetko dokonale hladko a dokonca ešte lepšie. Čo si ceníme najviac, že v jej prípade nejde "len" o sprostredkovanie. Vytvára vzťah založený na dôvere s empatiou a prirodzeným citom pre výber ľudí, ktorí si "sadnú". V našom prípade bola poradcom a mediátorom. Dokonale odhadla naše preferencie a hľadanie nových nájomcov prebehlo bez akýchkoľvek starostí. Jej služby využijeme určite aj v budúcnosti.
  • Silvia Koday

    Silvia Koday

    Boli som nadmieru spokojný so službami realitnej maklérky  pani Sasinkovej a takisto s prácou realitnej kancelárie RE/MAX Svet realít- Senec. p. Sasinková nám byt predala  za 4 dni, poskytla vysoko profesionálne vedomosti a servis, ba nadštandardné. Bola vždy ústretová zodpovedať  všetky otázky , ochotná a milá.  Ak by sme  mali  hodnotiť jej prístup a znalosti, volili by sme najvyššiu možnú známku. Určite  ju budeme odporúčať svojej rodine a známym. Ak by sme v budúcnosti riešili veci ohľadne bývania  obrátili by sme sa znova na p.Sasinkovú  s plnou dôverou. Ďakujeme. 
  • Danica Polčíková

    Danica Polčíková

    Odporúčam aj tým, ktorí majú stále nedôveru s poskytovaním služieb realitných kancelárií, presne ako ja predčasom. Mali sme veľké šťastie, že sa nás ujala pani Martina Kováčová s maximálne  profesionálnym aj ľudským prístupom. Podarilo sa jej priam neuveriteľné, dodnes som jej vďačná. Prajem Vám p. Kováčová/Remax nech sa k Vám hrnú tí správni klienti - budú isto v tých najlepších rukách.
    S úctou Danica Polčíková
  • Robert Lacho

    Robert Lacho

    Mam velmi dobrú skúsenosť s uvedenou realitnou spoločnosťou, obvzlášť s p. Kováčovou Martinou, ktorá nám vo všetko poradila. Pomohla nám predať byt a kúpiť dom, za čo jej velmi dakujeme.

    Róbert Lacho

  • Gita Lojova

    Gita Lojova

    Dakujeme pani Firtovej za sprostredkovanie predaja nášho bytu. Jej prístup ku klientovi, odbornosť a prefesionalita si zaslúžia vynikajúce ocenenie.
    Prajeme jej veľa úspešných transakcií a veľa spokojných klientov.
  • Danica Bognarova

    Danica Bognarova

    Chcela by som sa poďakovať pani Firtovej z realitnej kancelárie RE/MAX Svet realít za jej vysoko profesionálny a taktiež ľudský prístup pri sprostredkovaní prenájmu nehnuteľnosti. Služby tejto realitnej kancelárie sme využili opakovane a s prácou pani Firtovej sme boli vždy veľmi spokojní. 
  • Radovan Horak

    Radovan Horak

    Zo službami realitnej kancelárie RE/MAX, resp. s prístupom p.Firtovej som bol maximálne spokojný.
  • Ivan Vlk

    Ivan Vlk

    Chceme sa touto cestou poďakovať realitnému maklérovi p. Firtovej zastupujúcu obchodnú značku RE/MAX. Recenzie na kvalitu služieb, profesionálny a ľudský prístup,  ústretovosť, dodržiavanie termínov, môžeme z vlastných skúseností  potvrdiť a zároveň odporučiť  realizovať obchod cez RE/MAX Senec.
  • Jozef Kotesovec

    Jozef Kotesovec

    Náš predaj bytu sa nezaobišiel bez komplikácií no p.Hackerová vždy našla korektné a férové riešenie. Zabezpečila všetku administratívu, vysvetlila, vždy bola nápomocná. Ešte raz ďakujeme. Rovnako tak kancelárií Remax a teda p.Firtovej.
    Ďakujem
  • Lubos Kol

    Lubos Kol

    Vyuzil som sluzby realitnej kancelarie RE/MAX pri predaji nasho bytu v Pezinku. Ocenujem profesionalitu a pohotovost realitnej maklerky p. Gabriely Bali Jencikovej. Dokazala velmi rychlo vybrat potencialneho kupca a nasledne zabezpecit odborny servis okolo prefinancovania celej transakcie pre kupujucich. Ako predavajuci som bol maximalne usetreny od vsetkych papierovaciek a vybavovaciek na uradoch suvisiacich s tymto prevodom.
    Dakujem,
    Lubos Kol.  
  • Lenka Gabrisova

    Lenka Gabrisova

    Chceli by sme velmi pekne podakovat za vynikajucu skusenost od pani Hackerovej a pani Firtovej.
    Cely priebeh priebeh bol na vysoko profesionalnej urovni, vsetkym vrelo doporucujem, v rukach tejto spolocnosti sa budete urcite citit bezpecne a pohodlne.
  • szalay szalayova

    szalay szalayova

    Predaj a kúpa nehnuteľnosti v živote rodiny je závažný krok, preto nie je jedno, komu tento obchod do rúk zveríme. V prvom rade vyslovujeme poďakovanie realitnej kancelárií RE/MAX Svet realít za úspešný predaj nášho bytu, menovite pani M. Kováčovej, ktorá nás v celej záležitosti zastupovala. Ceníme si jej serióznosť a to, že ochota a snaha sú u nej samozrejmosťou aj nad rámec povinností. Zhodou okolností RE/MAX Svet realít, konkrétne pani A. Firtová  zastupovala aj predaj bytu, ktorý sme sa rozhodli kúpiť. Vďaka jej absolútne profesionálnemu prístupu a dôslednej ochrane všetkých strán obchodu sme sa dopracovali k úspešnej finalizácií celého procesu. Vašu RK s čistým svedomím odporúčame a prajeme veľa pracovných úspechov a spokojných klientov.   rod. Szalayova
  • Denisa Rogovska

    Denisa Rogovska

    Prostredníctvom realitnej agentúry RE/MAX sme tento rok (2014) kupovali rodinný dom. Chceli by sme vyjadriť vďaku pani Firtovej za ochotu, ústretovosť, promptnosť a ľudský prístup. Vrele odporúčame, veľká spokojnosť...   
  • Miroslav Kotov

    Miroslav Kotov

    S kúpou domu nám pomáhala za agentúru pani Firtová. Tak kvalitné služby som na Slovensku dlho nezažil -  ústretový prístup, profesionálny servis, dodržiavanie termínov, vysoká právna kvalita zmlúv. U mňa osobne veľká spokojnosť. Určite odporúčam. 
  • Dušan Straňák

    Dušan Straňák

    V roku 2014 sme stretli veľké množstvo realitných maklerov a realitných kancelárií predávali sme totiž byt a kupovali dom. Zážitky boli rôzne.

    Pani Firtova -sa svojim profesionálnym, milým a veľmi príjemným prístupom odlišovala a o triedu všetkých prevýšila. Som veľmi rad, že sme realizovali obchod práve cez pani Firtovu.

    Veľmi sa mi páčila aj spolupraca s ľudmi okolo nej ako znalec a hypetekárny poradca - klobuk dole.
  • Martina Magloczka

    Martina Magloczka

    Kúpu nehnuteľnosti cez realitnú kanceláriu RE/MAX vôbec neľutujem, všetko prebehlo bezproblémovo a rýchlo a takisto aj čo sa týka komunikácie z realitnou agentkou. Pokiaľ sa v budúcnosti rozhodnem znova pre kúpu nehnuteľnosti, tak by som to neriešila inak ako cez realitnú kanceláriu RE/MAX :)
  • Matúš Miko

    Matúš Miko

    S pani Kovacovou som spolupracoval pri kupe domu. Jej profesionalny pristup a skusenosti zabezpecili bezproblemovy a rychly priebeh transakcie. Vzdy mila a ochotna, na poskytnute informacie sme sa mohli na 100% spolahnut. Mozem len odporucit.
  • Vladimira Kohutova

    Vladimira Kohutova

    Po rôznych skúsenostiach sa nám pošťastilo stretnúť realitnú maklérku pani Martinu Kováčovú, ktorá dokonale naplnila všetky naše očakávania a predstavy v oblasti predaja realít. Môžem len skonštatovať, že aj na Slovensku máme konečne zopár kvalitných a hlavne kvalifikovaných maklérov. Určite si jej kontakt ponechám aj do budúcna. Ďakujem.
  • Luba Lesna

    Luba Lesna

    Pri kúpe nehnuteľnosti mi pomáhala pani Martina Kováčová. Dodatočne jej veľmi pekne ďakujem za bezproblémovú kúpu. Bola profesionálna, spoľahlivá, ochotná a navyše po celý čas aj veľmi milá.
  • Andrej Saksa

    Andrej Saksa

    S pani Kováčovou a pani Firtovou spolupracujem už niekoľko rokov ako partner na hypotéky. Máme za sebou desiatky úspešných obchodov. Na základe týchto spoločných skúseností môžem povedať, že obe disponujú veľmi vzácnou kombináciou profesionality a ľudského prístupu. Vďaka tomu ich považujem za TOP realitných maklérov s akými som sa kedy stretol. Spoluprácu s nimi a REMAXom Svet realít odporúčam všetkým :)
  • Andrea B

    Andrea B

    S predajom bytu prostredníctvom tejto realitnej agentúry som bola veľmi spokojná. Milá pani, veľmi ľudský a profesionálny prístup. Byt nám predali v priebehu jedného týždňa a za výbornú cenu.
    Vrelo odporúčam.
  • Maria Chrobacinska

    Maria Chrobacinska

    Vysoko profesionalny servis, rychly feedback a cas, za ktory sme predali byt. Mozem len odporucit dalej.
 

Najnovšie články v našom blogu

21.05.2019 Ako vyzerá proces predaja nehnuteľnosti u nás?

Chcete predať nehnuteľnosť? Takto bude vyzerať predaj nehnuteľnosti, ak si vyberiete nás...

Ako vyzerá proces predaja nehnuteľnosti u nás?

29.03.2019 Hľadáte si prácu po materskej?

Mám malé deti, kto ma zamestná? Už som doma dlho…

Hľadáte si prácu po materskej?